Da vi efterhånden er over 270 medlemmer i Kolding Bridge Center, mener vi, at der er basis for at arrangere en fælles bridgerejse.

Det er baggrunden for at Kolding Bridge Center er gået sammen med Bravo Tours / Sun Tours om at arrangere en bridgerejse til dejlige Rhodos, hvor vi skal bo på hotel Aldemar Amilia Mare, kategori 4+* hotel med egen badestrand. Hotellet ligger ca. 6 km fra Rhodos by.

På hotellet har vi fået eget lokale med bridgeborde. Vi spiller med egne Bridgemate. Se information om hotellet her

Rhodos
Rhodos er en fantastisk sammenblanding af nyt og gammelt. Her finder I gode strande, restauranter og byliv side om side med smukke middelalderborge og dybe voldgrave omkring den gamle bydel. En bydel, der virkelig charmerer mange med sine brostensbelagte gader og græske atmosfære. Samtidig har øen et væld af spænde oplevelser, som I kan opleve på jeres ferie.

Rhodos by er én stor seværdighed
Rhodos by har virkelig meget at byde på. For kulturelskerne er der havnen med de antikke vindmøller og den antikke bydel, hvor I inden for bymuren kan se de mange historiske monumenter og seværdigheder, der afspejler Rhodos’ omtumlede tilværelse. Men her er skam også fine strande, som lokker med krystalklart vand og så, ikke mindst, byens intense puls og atmosfære med gode restauranter, shopping og livligt natteliv.

Program for rejsen.

Afrejse den 11. maj kl. 06.15 fra Billund. Ankomst Rhodos kl. 10.55

Hjemrejse den. 18. maj kl. 11.55 fra Rhodos. Ankomst Billund kl. 14.40

Flyvetid ca. 4 timer

Opholdet er med all inclusive.

Prisen vil være 5.198 kr. i dobbeltværelse + tillæg i alt 5.500 kr. – tillæg for enkeltværelse 1175 kr.

Bridge

Vi spiller med egne Bridgemate og afvikler 1 x Drop in dagligt på skiftende tidspunkter. Deltagerne skal spille mindst 4 x Drop in. Der vil desuden være 2 formiddage med undervisning, hvor det er frivilligt at deltage.

Bridge rejsen vil blive gennemført som beskrevet og du kan stadig nå at tilmelde dig.

Tilmelding