Du inviteres af Danmarks Bridgeforbund til at deltage i kvalifikation til DM for begyndere søndag d. 7. april kl. 13.00.

Det foregår i Kolding Bridgecenter i det store spille lokale på 1. sal.

Hvem kan deltage?

Kvalifikationen til DM for begyndere er for spillere, der er startet på bridge efter d. 31. juli 2017. Der kræves medlemskab af en DBf-klub (almindeligt eller k-medlemskab).

Antal spil m.m.

Der spilles 25 spil på dagen og turneringen afvikles sådan at N/S parrene sidder fast og Ø/V parrene flytter bord efter hver runde. Resultatet gøres således op ved at sammenligne alle N/S resultater med hinanden og alle Ø/V resultater med hinanden.

Således bliver der en vinder både i N/S og Ø/V.

Turneringsformat

Der kåres lokale vindere, og alle rækkevindere + nummer 1-10 på landsplan kvalificerer sig til DM for begyndere, som spilles i Svendborg lørdag d. 13. juli 2018.

Efter spillet får alle deltagere et flot hæfte med kortfordelinger, forslag til meldeforløb og et bud på, hvordan spillet kunne tænkes at foregå. Der er præmier fra Danmarks Bridgeforbund samt vinpræmier.

Landsresultatet vil kunne ses på forbundets hjemmeside www.2.bridge.dk søndag aften.

Turneringsleder: Karin Korup Jungdal.

Pris: 50 kr.

Forplejning: Der er kaffe/the og frugt samt kage i pausen. Tilmelding: Distrikt syds hjemmeside www.mbridge.dk/4400 eller Kolding Bridgecenters hjemmeside www.koldingbridgecenter.dk