Online medlemskab af Kolding Bridge Center.

Som du nok har hørt, så spiller vi i Kolding Bridge Center en daglig online turnering på BBO / Bridgebase. Det gør vi så længe regeringen beder os om at blive hjemme, og så længe BBO giver os mulighed derfor. Om det er 14 dage – 1 måned eller mere er ikke til at sige for nuværende.

Hvis du gerne vil spille med i vore daglige turneringer, som kun er for Kolding Bridge Centers medlemmer, så kan vi tilbyde dig et “spil bridge online medlemskab”.

Et “spil bridge online medlemskab” koster 350 kr. og gælder så længe du bliver bedt om at opholde dig hjemme på grund af coronaviruset, samtidig med at BBO giver os den nødendige mulighed for at afvikle turneringer på BBO´s platform.

Ønsker du eventuelt at blive almindeligt medlem af Kolding Bridge Center med start 1. september 2020, vil du få refunderet / spare 250 kr. på 1 stk. medlemskab (normalpris 1.100 kr ). Du kan også vælge at blive medlem af KoldingBridge Center allerede i dag – pris 1.100 kr, hvorefter du kan spille både online hver dag så længe regeringen beder os blive hjemme og 1 gang ugentlig i Kolding Bridge Center når sæsonen starter pr. 1. september.

Ønsker du at tegne et “spil bridge online medlemskab” skal du indbetale 350 kr. på

Kolding Bridge Centers bankkonto i SYDBANK: 7040 1826816  

eller

Mobile Pay:  8964XY

Når du har gjort det, udfylder du nedenståen formular, og du vil derefter få adgang til at spille med online så hurtigt som muligt. Vælger du Mobile Pay kan du spille med i dagens turnering, hvis du har betalt senest 1 time før start. Når du har udfyldt formularen skal du trykke på send – tryk kun 1 gang. 

Du vil modtage en email, når opsætningen er færdiggjort, og klar til, at du kan tilmelde dig din første online bridgeturnering som online medlem af Kolding Bridge Center .