Følg ombygningen på Niels Bohrs Vej 3. opdateret 19.03.2020

19.03.2020

Det er efterhånden gå et par uger siden sidste opdatering. For øjeblikket har vi besluttet at der kun er få personer som arbejder på Niels Bohrs Vej 3 dagligt.

Som man kan se af billederne begynder det det hele at tage form . Jeg tror at vi får et fantastisk spillelokale, som mange vil få stor glæde af i fremtiden.

Der arbejdes i øjeblikket på at etablere den sidste skillevæg i det nye spillelokale. Jens Falck har lavet et flot arbejde med at lave loft og installere belysning, hvilket han er færdig med i det ny spillelokale. Nu arbejder han sammen med Niels Sterling -som også har ydet en kæmpe indsats –  på at lave den sidste skillevæg.

Det nye spillelokale set fra trappen op til spillelokalet.

Så er der lagt fliser på sti til og fra P plads.

 

06.03.2020

Så er der igen gået en uge og det er tid til at gøre status. I den forløbne uge har elektrikeren afsluttet elarbejdet, så nu har vi ingen løse ledninger hængende nogen steder. Dejligt. Jens Falck er i fuld gang med at sætte lofter op og skal i den kommende uge i gang med at montere nye lamper. Derudover har vi fået lukket kontoret og det meste af depotrummet plus vi er ved at male de gamle vinduer som nu skal bruges som skillevægge. Vi følger stadig planen.

Jens Falck i gang med at gøre en hovedskinne klar til opsætning.

Mogens Davidsen i gang med at spartle væg.

27.02.2020

I den forløbne periode har vi haft fokus på at begynde at gøre lofter klar til montering, samt begynde at bygge vægge op, så vi får etableret et kontor og et depotrum. Vi har haft en elektriker på besøg de sidste par dage og alle elkabler som før hang ned fra loftet er nu væk – både i spillelokale og undervisningslokale. Så ombygningen går som planlagt indtil videre.

15.02.2020

Så kom stripperne.

I den forløbne uge har vi haft travlt med at strippe resterne af gulvbelægningen af. Vi er nu så langt, at vi i den kommende uge skal til at bygge nye skillevægge op, hvilket alle ser frem til.

 

05.02.2020

Hvornår kommer stripperne ?

Det var dagens store spørgsmål. Vi har nu ryddet op , fjernet gulvtæpperne og mangler kun at fjerne resterne af gulvtæppernes bagside, så er vi klar til at bygge op. Men hvornår kommer stripperne ?

30.01.2020

Så blev det torsdag i uge nr. 2 og vi kan konstatere at alle vægge nu er brudt ned og det meste af affaldet kørt væk. Hvis der er nogen som har mod på at køre resterne af murstenvæggen væk så send en mail til Kurt.

27.01.2020

Så startede vi uge nr. 2 på Niels Bohrs vej 3.

Denne uge står på nedbrydning af eksisterende vægge. Målet er at fjerne de vægge som vi ikke skal bruge.

Status efter mandagens arbejde er, at vi nu har fjernet alle gibsvæggene i det fremtidige spillelolale.

 

20-01-2020

I dag var vi 5 mand som mødte op kl. 08.30 for at løse dagens hovedopgave:  At fjerne glaspartierne i det nye spillelokale.

Da vi tog hjem over middag var opgaven løst. Derudover nåede at fjerne glaspartierne i det nye undervisningslokale.

 

3 Comments

  1. Torben Frimer
  2. Anonym
  3. Anonym

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.