Så åbner vi for tilmelding til sæsonens første hyggebridge med mad, hvor vi kan mødes til en hyggelig fredag aften på tværs af afdelinger.

Vi mødes klokken 18.00 den 26. oktoberr 2018 og får noget godt at spise og klokken ca. 20.00 begynder vi at spille en gang bridge – ca. 25 spil.

Du kan tilmelde par eller komme på listen over enkelt personer, som søger en makker til hyggebridge. (se listen nederst på siden). For at kunne deltage skal du finde en makker.

Det sagde deltagerne ved sidste års arrangement : Tak for en super god aftenDet har godt nok været hyggeligt Godt initiativVi har allerede besluttet at vi skal med næste gang.

Resultatet af aftenens turneringens har ingen indflydelse på den enkeltes handicap. Så du skal blot møde op med godt humør og være klar til en gang hyggebridge.

Menuen afhænger af deltagerantallet, men forventes at bestå af : en hovedret – dessert , ost eller is – kaffe med lidt lækkert..

Prisen er 125 kr. pr. deltager – betaling i kontanter på aftenen.

Transport: Har du brug for hjælp til transport til og fra KBC, så vælg dette når du tilmelder dig, hvorefter Niels Jørgen Korsholm vil kontakte dig, for at hjælpe med at løse transportproblemet i forbindelse med arrangementet.

Tilmelding lukket – vi har nået max deltagere – som er 40 deltagere.