Så er vi klar med bridgerejse nr. 3, som denne gang går til den dejlige ø – Mallorca.

Igen i år er vi gået sammen med Bravo Tours om at arrangere en bridgerejse. Turen går denne gang til dejlige Mallorca, hvor vi skal bo på hotel Hotel Pionero/Santa Ponsa Park- kategori 4* hotel. Hotellet ligger i byen Santa Ponsa og der er kun 18 km til hovedbyen Palma.

På hotellet har vi fået eget bridgelokale stillet til disposion hele ugen.  Se information om hotellet her

 

Hvad SKAL man se ?

Palma de Mallorca er den største by på Mallorca og fungerer som hovedstad for de Baleariske øer. Med over 400.000 indbyggere er Palma de Mallorca, større end langt de fleste danske byer, men arealmæssigt er den ikke super stor og du kan på ca. 1-2 timer gå fra den ene ende til den anden. Palma de Mallorca er uden tvivl den by, hvor der sker allermest på Mallorca, Besøger du Mallorca, skal du afsætte minimum en dag i Palma, selvom en dag ikke slår til.

La Seu katedralen er et kanon flot byggeri med en helt igennem fantastisk historie. Interesserer du dig for kultur, historie eller arkitektur, så SKAL du en tur forbi La Seu katedralen.. Katedralen ligger midt i centrum, nede ved havnen i Palma. Du er altså garanteret en helt igennem fantastisk oplevelse og udsigt.

La seu Cathedral

Herfra tager det kun 5 min at gå ind til shoppinggaden eller en af de mange hyggelige spisesteder.

Tag på “Roadtrip” i bjergene.

At se Mallorca fra stranden eller fra kanten af poolen, giver et meget snævert syn af Mallorca. Mallorca har simpelthen så meget lækkert at byde på, og du bør virkelig bruge lidt tid på at se Mallorca fra andre sider. En rigtig god måde at gøre det på, er ved at tage på en lille roadtrip. Den bedste måde at opleve Mallorca på er virkelig ved at køre ud i naturen og “gå på oplevelse”. En tur i bjergene i Sydvest Mallorca er en helt vildt fantastisk smuk tur. Den går op ad små hyggelige bjergveje, langs bjergene med den flotteste udsigt over de små bjerglandsbyer og ender f. eks ved havet. Undervejs kommer du igennem Valldemossa er den højest beliggende by på Mallorca, og samtidig en af de smukkeste. Byen ligger mellem Tramuntana bjergene, og turen gennem den frodige dal med mandel- og citrontræer er en fryd for øjet.

 

Sådan bor du.

På Pionero/Santa Ponsa Park bor du i pæne og rummelige dobbeltværelser med eget bad/toilet, aircondition, tv og en dejlig balkon. Her er rigtig skønne poolområder med swimmingpool, separat børnepool, liggestole og parasoller til fri afbenyttelse. Dobbeltværelserne er indrettet til maksimum tre personer. Du kan også bo alene på et værelse mod tillæg.

Opholdet på Pionero/Santa Ponsa Park er med All Inclusive.

 

Program for rejsen.

Afrejse den 11. maj – tidspunkt foreligger ikke pt.

Hjemrejse den. 18. maj.

Flyvetid ca. 3 timer

Opholdet er med all inclusive.

Prisen pr. person er 5.500 kr. kr. i dobbeltværelse  – tillæg for enkeltværelse  600 kr.

Prisen inkluderer:

• Fly Billund – Palma t/r
• Transfer lufthavn – hotel t/r
•Ophold på Hotel Pionero/Santa Ponsa Park
• All Inclusive på hotellet

Mulige tilkøb, pris pr. person:

Årsrejseforsikring kr. 278

Afbestillingsforsikring kr. 249

 

Bridge

Vi spiller 1 x Drop in dagligt kl. 17.00 (undtaget de 2 rejsedage). Deltagerne skal spille mindst 4 x Drop in. Der vil desuden være 2 formiddage med undervisning, hvor det er frivilligt at deltage.

Bridgerejsen vil blive gennemført som beskrevet og du kan tilmelde dig herunder.

Der er plads til 48 deltagere – princippet er som altid “først til mølle”. Du kan se en liste med tilmeldte nederst på denne side. Efter tilmeldingen vil Jeres navne blive tilføjet listen automatisk.

Tryk venligst kun 1 gang på knappen send ved tilmelding. 

Tilmelding til bridgerejse 2020 til Mallorca.