NYHEDSBREV nr. 4 er udsendt d. 12. december 2015. 

Bestyrelse og udvalg i Kolding Bridge Center ønsker alle medlemmer, sponsorer og øvrige samarbejdspartnere en rigtig Glædelig Jul og et Godt Nytår. 

 

Brug vore sponsorer. 

KBC henstiller til alle medlemmer, at de benytter vore sponsorer, når der handles ind. 

De støtter os – vi bør støtte dem. 

 

Nyt bridgekursus for begyndere. 

Med Karin Korup som underviser starter et nyt kursus for begyndere torsdag d. 7. jan. kl.9.30 Vi beder alle vore medlemmer henlede evt. interesserede naboer, venner, bekendte, arbejdskolleger, familie m.fl. på dette kursus og spørge om ikke det var noget dem. Nuværende bridgespillere er de bedste til at gøre reklame for bridge og skaffe nye kursister. 

 

SYDBANK KOLDING OPEN lørdag d. 30. jan. 2016. 

Sidste dato for tilmelding er d. 15. jan. men husk der er kun plads til 60 par. Se liste over tilmeldte på hjemmesiden. Pr. 11.12 er der kun 6 ledige pladser. De efterfølgende 5 par vil blive tilbudt plads på venteliste. 

Distriktsmester for damepar. 

Karin Korup og Else Andersen er nykårede distriktsmestre for Damepar. Stort til lykke! 

 

3. division vest, der består af 12 hold  

Efter 3. spillerunde fører holdet bestående af: Peter B. Hansen, Jesper Jungdal, Gerd Hansen, Michael T-Pedersen og brødrene Leif og Keld Thomsen. På 5. pladsen ligger holdet bestående af Øjvind Hulgaard, Jesper Gad og 2 Århus spillere. Næste runde spilles d. 16.-17. jan. 2016. 

Pokalturneringen: 

Følgende 2 hold er stadig med i 3. runde, der spilles d. 17. jan. hvor begge hold spiller på udebane. 

  • Tenna Lytsen, Torben Frimer, Heine Lytsen og Søren-Peter Nielsen  
  • Mogens Rerup, Claus Tegtmeier, Mikael Povlsen og Torben Ebbesen 

 

Jytte Hansen og Birgit Carlsen var for andet år i træk med i finalen (distrikterne Sydjylland og Fyn) ”Grøn mester” d. 6. dec. i Aabenraa, hvor det blev til en 6. plads. 

 

Den indledende runde for mix par i Haderslev d. 5. dec. blev vundet af Else Andersen og Jesper Jungdal, nr. 2 Mercedes og John Ohmeyer. 5 Koldingpar deltog, hvoraf de 4 par går videre til distriktsfinalen. 5 af de 6 Kolding par går videre til distrikts finalen i Åbenrå. 5 af de 6 Kolding par går videre til distrikts finalen i Åbenrå. 

Klubsølv i uge 46. 

I år deltog 4 af KBC`s afdelinger. I denne turnering konkurreres både afdelingsmæssigt og på landsplan. I den sidste blev Line Eyde og Søren- Peter Nielsen nr. 9 i ØV-rækken mandag aften, tirsdag aften blev Tim Christensen og Per Feldskov nr. 1 og Poul Suddergaard og Keld Skovsen nr. 6 i NS-rækken, og torsdag formiddag blev Torben Frimer og Tim Christensen nr.7  i NS-rækken.  

 

Gode resultater opnået ved eksterne turneringer. 

KBC`s medlemmer opnår mange gode placeringer ved div. turneringer, som vi glæder os over og gerne vil videresende til JYDSKE VESTKYSTEN. Men uden hjælp fra de implicerede er det ikke muligt at få alt med, så send venligst en mail til annaravn@stofanet.dk så snart I kommer hjem. 

Som noget nyt vil disse resultater også blive lagt på hjemmesiden. 

 

Kort nyt: 

KBC`s ordinære generalforsamling er fastsat til lørdag d. 6. feb. 2016 kl. 10. 

Til den indledende runde for seniorpar i Kolding lørdag d. 16. jan. er tilmeldt ikke mindre end 23 par. Meget flot. Se listen med tilmeldte på hjemmesiden. Karin Korup er turneringsleder. Der spilles semifinale i Aabenraa d. 20. feb. 

KBC`s nye flotte klubtrøjer, som er sponsoreret af Danish Air Transport A/S, Vamdrup blev taget i brug til efterårsturneringen d. 14. nov 

Den nyindkøbte Evighedskalender er hængt op på gangen ud for kontoret, hvor alle kan se den. Den skal bruges til booking af lokaler til turneringer, møder og meget mere. 

 

Du kan på hjemmesiden se mange flotte billeder fra BK45`s 70 års jubilæum lørdag den 24. oktober. Gå ind under: Spilleafd. – BK45 – BK45 70 års jubilæum samt BK45`s historie 1945 -1970 v/Ole Balisager. 

 

Hvor er bridgeomtalen i Kolding Ugeavis blevet af? 

Laust T. Hedegaard (lokalredaktør i både JV og Ugeavisen) oplyser, at nu hvor UGEAVISEN er blevet en del af Syddanske medier, har man lagt en ny strategi, der går ud på ikke at bringe de samme nyheder i de 2 aviser: JYDSKE VESTKYSTEN og UGEAVISEN. Her har man valgt, at bridge hører hjemme i JV. 

 

Skolebridge. 

Vil du læse mere om skolebridge over hele landet, så gå ind på hjemmesiden: www.skolebridge.dk 

 

Venlig hilsen 

Bestyrelse og udvalg i KBC