NYHEDSBREV nr. 5 er udsendt d. 28. april 2016.

Kolding Bridge Center har spillere repræsenteret i både 1. 2. og 3. division i næste sæson.

Mads Krogsgaard (1)

Mads Krogsgaard lykønskes med oprykningen til 1. division af Peter Hermansen og John Ohmeier.

Henning Kruse og Mads Krogsgaard blev i år nr. 3 i 2. division i Bridge sammen med spillere fra Odense: Martin “Dalum” Juhls hold. De rykker nu op i 1 div. næste sæson, da holdet, der blev nr. 1 i 2. div. opløses bl.a. på grund af dødsfald.

De 2 spillere blev fejret og ønsket til lykke onsdag d. 27. april af KBC`s formand Peter Hermansen og næstformand John Ohmeyer.

Det nye 2. divisions hold er tidligere blevet fejret, og i 3. div. vest fortsætter Jesper Gad og Øjvind Hulgaard sammen med Århus spillere.

Kolding Bridge Center har således i næste sæson ikke mindre end 8 divisionsspillere, der hver onsdag aften spiller i afdelingen KBK13. I Bridge behøver divisions hold ikke at være sammensat af spillere fra samme klub. Et hold består af 4-6 spillere.

 

KBC lancere egen app til Android mobiltelefoner.

Hos KBC har vi fokus på, hvorledes vi kan optimere kommunikationen til vore medlemmer. Derfor lancerer vi nu egen app. Det betyder, at du fremover kan finde KBC´s app blandt dine apps. Du klikker derefter på KBC´s logo, hvorefter du automatisk kommer til KBC´s hjemmeside. Det bliver således meget enkelt at følge med i, hvad der sker i KBC eller f. eks. at kontrollere bridgeresultater.

Har du en mobiltelefon med styresystemet Android, kan du nu downloade app´en fra KBC´s hjemmeside. Mobiltelefoner med Android styresystem er mobiltelefoner fra f.eks.: Samsung, HTC, Huawei, Sony.

Har du en iPhone eller en Microsoft mobiltelefon virker app´en ikke. Vi arbejder på en app til iPhone, men vi er ikke klar med den endnu.

 

Ny procedure ved afvikling af sommer drop-in, der starter d. 4. maj.

1. Fremmøde parvis senest kl. 18,45 i det normale spillelokale og benyt hovedindgangen i gården

2. Skriv jer på parvis på det fremlagte skema med angivelse af parhandicap straks ved ankomst

3. Turneringsledelsen forestår rækkeinddeling på grundlag af de anførte parhandicap.

NB: Som det fremgår af pkt. 1 er det ikke muligt at møde op uden makker. På hjemmesiden kan med-lemmer, der ofte mangler en makker blive opført, hvorefter det er op til de enkelte selv at finde en makker. Listen findes på forsiden under annoncering af ugens sponsor Drop in.

NB: Alle spillere skal huske at rydde op efter sig selv (kaffekopper, vandglas mm.)

 

Allan Christensen har valgt pr. 1/9 at stoppe sit store engagement i KBC. Allan har siden Kolding Bridge Centers start ydet en stor indsats med indretning af lokaler, kortblanding, IT og alt vedrørende den daglige drift. Grunden til at Allan stopper med det, er et ønske om at komme ud på arbejdsmarke-det og jagten på et job er derfor det, Allan vil bruge sin tid og kræfter på.

I perioden frem til 1/9 vil Allan stille og roligt afvikle alt det han er involveret i omkring centeret, og bestyrelsen er i gang med at finde ud af hvordan de forskellige opgaver fremover skal løses.

Bestyrelsen vil gerne takke Allan for det meget store engagement han har udvist, og alt det arbejde han har lagt i vores center. Vi vil bestemt komme til at mangle hans indsats og savne hans venlige og hjælpsomme person. Bestyrelsen ønsker Allan held og lykke med jobsøgningen og alt godt fremover.

 

Indfrielse af gældsbeviser/indlånsbeviser.

På generalforsamlingen den 6. februar blev det meddelt, at grundet den gode økonomi i KBC har besty-relsen valgt at indfri alle endnu ikke udtrukne beviser.

Det kan ske ved at du afleverer beviset/beviserne til kassereren eller til din spilleafdelingsformand, på-ført kontonummeret på din bankkonto. Beløbet vil derefter blive overført til kontoen indenfor 8 dage.

P.s. Skulle du ønske at donere værdien til KBC, er du naturligvis velkommen dertil!

 

Sæsonen 2016/17.

Har du fastlagt, hvor du vil spille i næste sæson? KBC har ledige pladser: Mandag eftermiddag, mandag aften, tirsdag aften, onsdag aften og torsdag formiddag.

 

Bridgens dag.

KBC er gået i samarbejde med klubberne i Christiansfeld, Ruder Knægt og Strandhuse om at afholde dagen på Ndr. Ringvej 51. Tovholder: Anna Ravn. Se mere på opslag og KBC`s hjemmeside i august.

 

Kort Nyt

* Husk der er sommerbridge med undervisning og spil for kursister og spillere med handicap 48 – 52. Se hjemmesiden for yderligere info.

* På generalforsamlingen blev det vedtaget at give 50 % rabat på kontingent for 4.+ 5. spilledag om ugen.

* Knud Erik Hansen, Lisbeth Thrane, Leah Thrane, Birgit Carlsen og Ellen Thun har været på kursus i Bridgecentral og Bridge Mate d. 9. april

* Ny undervisningsfolder for 2016/17 ligger i KBC. Tag et eksemplar med til venner, familie, naboer, som måske kunne tænke sig at spille bridge. Nuværende bridgespillere er de bedste til at gøre reklame for bridge og skaffe nye kursister. Karin Korup er underviser på alle 3 hold.

* Ny KBC folder: Brug et eksemplar som reklame for bridge i KBC

* Sydbank Kolding Open 2017 afholdes lørdag d. 4. februar.

* Hjertestarter: Der laves et opslag på vor tavle, hvor den findes (Slotsøbadet). KBC kontakter Hjerteforeningen om et kursus i førstehjælp. Nødvendigt hvis vi skal hente hjertestarteren og yde den nødvendige hjælp. Vi får en Falck kasse i KBC.

* Vi mangler flere hjælpere ved KBC´s arrangementer. Vi har 7-8 kvinder, vi efterlyser flere mænd, her kan kun 1 meldt sig. Du kan melde dig på KBC`s hjemmeside.

* Husk: Nyheder i klubben og udenbys resultater kan løbende ses på klubbens hjemmeside

 

Venlig hilsen

Bestyrelse og udvalg i KBC