Pro/Am 8.marts afviklet med Bridge+More

Danmarks Bridgeforbund afviklede den 8. marts som et forsøg en Pro/Am turnering i Herning. Turnering blev afviklet på Bridge + More. Du kan se omtale af turneringen her.

Turneringen blev afviklet på Bridge + More og du kan finde resultaterne her. Prøv at gå ind og klik på de forskellige muligheder. Tryk på Rounds og du får et overblik over de forskellige runder.

I Kolding Bridge Center har vi nu vore 10 stk. Bridge + More klar til at tage i brug siden uge 7. Endnu har ingen afdeling kastet sig ud i at benytte Bridge + More.

Hvorfor skulle man benytte Bridge + More, når det det går fint med Bridgemates ?

Hvis vi ønsker at højne niveauet – hvis vi vil skabe mulighed for at forbedre den enkeltes spil – analysere fejl i meldeforløb og spilforløb – så er Bridge + More et effektivt stykke værktøj.

Hvad er i grunden forskellen på at spille med Bridgemate og Bridge + More ?

I Bridgematen indtaster vi kontrakten. I B+M kan hele meldeforløbet registreres. Man kan altså se hvorfor man endte i en forkert kontrakt eller hvordan man fandt den rigtige kontrakt.

I bridgemate indtaster vi udspil og resultatet (antal stik). I B+M indtastes udspil. B+M registreres spilforløbet og resultatet. D.v.s. at man kan se hvordan alle kortene er blevet spillet. Man kan derfor gå ind og analysere spillet og se hvorfor man ikke har fået det antal stik man skulle have haft.

Ønsker den enkelte bridgespiller i Kolding Bridge Center at blive en bedre bridgespiller så er B+M et oplagt stykke værktøj at benytte i processen. Så prøv at spille med Bridge + More.

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.