Flotte placeringer i Danish dynamite. (22-04-2020)

Både Leah og Claus Teigtmeier har brillieret ved dansk Bridge forbunds daglige turneringer online. Leah vandt i går – rigtig flot som junior at spille sig til tops. Claus har vundet turneringen hele 3 gange. tillykkke til dem begge.

Lørdag d. 7. marts blev der spillet en forårsturnering i Vejen Bridgeklub med deltagelse af 7 par fra Kolding Bridge Center. Det blev til 3 placeringer i B-rækken.

Louise og Morten Hansen vandt, nr. 3 Ebba og Peter Hermansen og nr. 4 Else Bertelsen og Jens Riis.

Landspokal turnering i Bridge 2020.

I landspokalturnering i Bridge har holdet med Søren-Peter Nielsen, Mikael Povlsen, Mogens Rerup og Keld Thomsen d. 23.02 vundet på hjemmebane med 122-66 over et hold fra Roskilde. Holdet fortsætter derfor til 5. runde, der spilles d. 22. marts.

Lørdag d. 18. jan blev der afviklet distrikts finale for mixpar i Aabenraa. 2 par fra Kolding Bridge Center deltog.

Karin og Jesper Jungdal blev nr. 3, Line Eyde og Peter B. Hansen blev nr. 5.

Begge par har således kvalificeret sig til DM til sommer i Svendborg.

I weekenden den 11.-12. januar blev der spillet bridge i alle 3 divisioner. KBC:s 2. divisions hold med Peter B. Hansen, Jesper Jungdal, Leif Winter Thomsen og Jens Rasmussen spillede i Odense, hvor de vandt 2 kampe og tabte 1 kamp.

Holdet ligger nu som nr. 7 med under 1 kamppoint op til 5. pladsen. Heldigvis er der langt ned til de 3 sidste placeringer, så der er ingen fare for nedrykning. Der er 1 spille weekend tilbage med 3 kampe.

I uge 45 spillede Kolding Bridge Center med i 8 af de 10 landsdækkende turneringer ”Klub Sølv”. Der var en dag- og en aften turnering fra mandag til fredag med vindere i både NS og ØV rækkerne.

Turneringerne arrangeredes af DBf, men blev spillet ude i de enkelte klubber. Alle klubber spillede med samme kortfordelinger, hvorved resultaterne kunne sammenlignes på landsplan.

Kolding Bridge Center opnåede 8 placeringer inden for top-10 på landsplan.

Der var endda 2 førstepladser, idet Heine Lytzen og Søren P. Nielsen blev nr. 1 i NS-rækken på dagholdet mandag og Annie Kallerup og Lene Hauge blev nr. 1 i NS på dagholdet torsdag. Sidstnævnte var utrolig flot, idet Lene Hauge kun har spillet bridge i 1 år.

De øvrige placeringer i top-10 var:

Mandag daghold NS: Jytte Hansen-Birgit Carlsen nr. 2 og Torben Frimer-Knud Meier nr. 9 i ØV.

Mandag aften blev S. P. Nielsen-Olav Thomsen nr. 4 i ØV. Tirsdag daghold her blev Inger Gai-Anne Kok nr. 10 i NS og endelig blev Erling Kalhøj-Knud Meier nr. 8 i ØV onsdag aften og Jens Riis og Jette Lyhne nr 4 i NS torsdag daghold.

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.